رییس اورژانس 115 گالیکش گفت: روز گذشته به یک توریست چینی در اورژانس 115 گالیکش امدادرسانی شد.
به گزارش گلستان ما به نقل از نیلکوه، کیومرث یحیی در گفتوگو با خبرنگار ما در این خصوص گفت: روز گذشته یک توریست چینی که در حال مسافرت با دوچرخه بود در پایگاه امداد جادهای اورژانس 115 روستای آق قمیش از توابع بخش لوه شهرستان گالیکش امدادرسانی شد.
وی افزود: این توریست که دچار مسمومیت غذایی شده بود پس از اقامت شبانه و انجام امورات پزشکی صبح امروز پس از بهبودی و ترخیص به مسافرت خود ادامه داد.
رییس مرکز فوریتهای پزشکی گالیکش گفت: اکیپهای امدادرسان 115نقش مؤثری در امدادرسانی بهموقع به مصدومان حوادث غیرمترقبه جاده بینالمللی و پرتردد این شهرستان دارند.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
این بنده خدا رو تو محمود ٱباد مازندران دوچرخه اش رو دزدیده بودن.... شهردار محمود آباد هم یه دوچرخه براش خرید و بهش داد.... سارقین محترم تو رو خدا یکم آبرو داری کنین خواهشا...!